Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Gabrijel Zubac: Pobjeda protiv Radnika učvrstila nam je samopouzdanj

Gabrijel Zubac: Pobjeda protiv Radnika učvrstila nam je samopouzdanj

by | 27. kolovoza 2020. 16:34 | Vijesti

   Da nema lakih suparnika u Prvoj nogometnoj ligi Federacije BiH, potvrdila je utakmica između Čapljine i Radnika u Bjelavama. Gosti iz Hadžića u prvom su poluvremenu kontrolirali igru što im je donijelo i prednost od jednog pogotka. U drugom poluvremenu druga priča. Čapljina je zaigrala agilnije što je dovelo do poravnanja i preokreta. Osvrćući se na utakmicu i stanje u momčadi Gabrijel Zubac, kapetan Čapljine, kaže:

   „To je za nas bila teška utakmica, igrala se po teškom vremenu, a loše smo je otvorili. Radnik je poveo polovicom prvog dijela, dok smo se mi tražili. U nastavku zaigrali smo puno bolje što nam je donijelo preokret i na kraju pobjedu. Imamo novu mladu momčad, pa nam je pobjeda protiv Radnika bila važna, učvrstila nam je samopouzdanje”, kaže kapetan momčadi iz Bjelava, te nastavlja:

   „Početak prvenstva pokazuje da izrazitih favorita nema, da su ekipe izjednačene. Sezona sigurno neće biti laka. Uz timsku igru, trebat će nam jedinstvo u momčadi, kako se to kaže pristup – svi za jednog jedan za sve. Ako to postignemo, mislim da će nam i sezona biti uspješna poput dvije prethodne”, zaključuje kapetan Čapljine.

   Valja reći da je Gabrijel Zubac u sadašnjoj ekipi Čapljine po broju nastupa rekorder sa 110 utakmica.

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...