Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Crveni križ grada Čapljina i ove godine uspješno proveo akciju “Podijelimo Božićnu radost”

Crveni križ grada Čapljina i ove godine uspješno proveo akciju “Podijelimo Božićnu radost”

by | 28. prosinca 2023. 15:55 | Aktualno, Vijesti

I ove godine provedena je humanitarna akcija „Podijelimo Božićnu radost“ Crvenog križa Čapljina. U sklopu akcije blagdani su bili ljepši za 127 obitelji koje su dobile humanitarne pakete hrane i higijene.

Također, 100 djece obradovalo se paketićima, a podijeljene su i higijenske pelene za odrasle osobe.
U sklopu akcije podijeljena su i 23 paketa donirana od Uprave za prognanike i izbjeglice, te je donirano i 11 paketa od Federalnog Crvenog križa. Podijeljen je 161 paket hrane i higijene.

Crveni križ grada Čapljina, u ime svih potrebitih sugrađana izražava zahvlanost svima koji su bili dio ove božićne priče.
Također, Crvenog križa Grada Čapljine zahvalili su svim donatorima, kao i volonterima, koji su dali sve od sebe da uljepšaju blagdane onima kojima je to potrebno.

U ovogodišnjoj akciji prikupljeno je 5. 450 KM za najpotrebitije.

„Blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu Novu 2024. godinu želi Vam crveni križ grada Čapljina“ – navodi se u priopćenju.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...