Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Zora i Sloga u Samoboru

Zora i Sloga u Samoboru

by | 2. veljače 2018. 19:27 | Vijesti

   Članovi kulturno-umjetničkih društava “Zora” iz Struga i Gorice i HKUD “Seljačka sloga” ovoga vikenda, sudjelovati će na karnevalskim svečanostima u Samoboru, kod Zagreba. Kulturno-umjetnička društva iz čapljinske općine predstavit će se zajedničkom koreografijom “Vragovi”.

    Organizator ovoga gostovanja je Turistička organizacija “Čapljinka”. Od Katje Stojić, tajnice Turističke organizacije, doznali smo da će čapljinska karnevalska ekspedicija od tridesetak članova, na put krenuti u subotu, 3-eg veljače, rano izjutra, a povratak je u nedjelju navečer, 4-og veljače.

    Manifestacija Samoborski fašnik počinje 2-og, a trajat će do 13-og veljače. Članovi dvaju društava iz čapljinske općine sudjelovati će na karnevalskim svečanostima u subotu popodne, te u velikoj međunarodnoj povorci u nedjelju, 4-og veljače, nakon čega slijedi povratak u Čapljinu.

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...