Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Zora i Sloga u Samoboru

Zora i Sloga u Samoboru

by | 2. veljače 2018. 19:27 | Vijesti

   Članovi kulturno-umjetničkih društava “Zora” iz Struga i Gorice i HKUD “Seljačka sloga” ovoga vikenda, sudjelovati će na karnevalskim svečanostima u Samoboru, kod Zagreba. Kulturno-umjetnička društva iz čapljinske općine predstavit će se zajedničkom koreografijom “Vragovi”.

    Organizator ovoga gostovanja je Turistička organizacija “Čapljinka”. Od Katje Stojić, tajnice Turističke organizacije, doznali smo da će čapljinska karnevalska ekspedicija od tridesetak članova, na put krenuti u subotu, 3-eg veljače, rano izjutra, a povratak je u nedjelju navečer, 4-og veljače.

    Manifestacija Samoborski fašnik počinje 2-og, a trajat će do 13-og veljače. Članovi dvaju društava iz čapljinske općine sudjelovati će na karnevalskim svečanostima u subotu popodne, te u velikoj međunarodnoj povorci u nedjelju, 4-og veljače, nakon čega slijedi povratak u Čapljinu.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...