Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Članovi HKUD-a “Sveti Ante” iz Dretelja objavili videospot za pjesmu “Majka Mari kose plela”

Članovi HKUD-a “Sveti Ante” iz Dretelja objavili videospot za pjesmu “Majka Mari kose plela”

by | 5. listopada 2021. 12:02 | Vijesti

HKUD “Sveti Ante” iz Dretelja objavilo je svoj prvi videospot za pjesmu “Majka Mari kose plela”.

U videospotu su sudjelovale sve skupine HKUD “Sv. Ante” Dretelj. Spot je sniman na više lokacija u Dretelju i etno selu “Herceg”.

Režiju potpisuje Nikolina Brajković, Dragan Ivanković, umjetnički voditelj pjevanja pomogao je oko aranžmana pjesme, a koreografiju je radio Zdenko Damjanović.

Iz HKUD “Sv. Ante” Dretelj zahvaljuju Federalnom ministarstvu za kulturu i Ministarstvu civilnih poslova uz pomoć kojih je ovaj projekt realiziran. Posebne zahvale upućuju i Gradskoj upravi Čapljina na čelu s dr. Smiljanom Vidićem koja podupire rad društva tijekom cijele godine te fra Mili Vlašiću koji je zaslužan za pokretanje i obnavljanje ovog kulturno-umjetničkog društva.

 Pogledajte spot i poslušajte pjesmu na poveznici:

{youtube}1UJmqZGclwI{/youtube}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...