Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Članovi ekološke udruge „Močvara“ ukrasili prostore općine Čapljina

Članovi ekološke udruge „Močvara“ ukrasili prostore općine Čapljina

by | 21. prosinca 2017. 13:12 | Vijesti

Članovi likovnih sekcija Udruge prijatelja prirode Močvara zajedno sa svojim voditeljima ovih dana posjetili su prostorije općine Čapljina gdje su ukrašavali prostor ekološkim, te vrlo zanimljivim i kreativnim nakitom koji su sami izrađivali na svojim radionicama.
 
 
Specifičnost ovog nakita je u tome što je izrađivan ručno i što u sebi nosi zanimljiv umjetnički potencijal koji je nastao kombiniranjem različitih tehnika i materijala, a tematika koja se provlačila bila je vezana za blagdanske ugođaje Božića i Nove godine.
 
Sve je to napravljeno u vidu umjetničke instalacije u prostor. Treba istaknuti i da su nakite izrađivali svi močvarci a srednjoškolska likovna skupina sa voditeljima  postavila je instalaciju. Na ovaj način Udruga je iskazala zahvalnost za podršku i dugogodišnju uspješnu suradnju s Općinom. 
 
{gallery}2017/Udruga_Močvara_{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...