Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

CGS je objavio poziv za priče iz lokalnih sredina

CGS je objavio poziv za priče iz lokalnih sredina

by | 13. rujna 2023. 19:53 | Aktualno, Vijesti

Centar za građansku suradnju iz Livna (CGS) koji provodi projekt “Participacija građana u lokalnoj upravi” objavio je poziv za priče o temama u lokalnim sredinama kojima se mogu javiti svi zainteresirani građani.

CGS poziva zainteresirane lokalne medije, novinare, predstavnike mjesnih zajednica, predstavnike organizacija civilnog društva i građane novinare, koji žele pisati i producirati priče iz lokalnih zajednica te pisati o dobrim i pozitivnim primjerima iz zajednice, problemima i preprekama za građane/ke i željeti reagirati na nepravdu i izraziti nezadovoljstvo na području općina Bosansko Grahovo, Drvar, Livno, Tomislavgrad, Kupres, Glamoč, Grude, Ljubuški, Posušje, Široki Brijeg, Čapljina i Stolac, da podnesu medijske sadržaje (pisani, foto, video sadržaj) o temama u lokalnim sredinama, stoji u pozivu.

Tekst/foto: FENA

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...