Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Čapljina 2 u velikom stilu zaključila prvi krug

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Čapljina 2 u velikom stilu zaključila prvi krug

by | 27. srpnja 2018. 15:56 | Vijesti

   Četvrtu večer seniorskog programa Lige mjesnih zajednica Čapljine obilježili su strijelci. U dvije utakmice gledatelji su imali prilike vidjeti čak sedamnaest pogodaka, a posebice učinkoviti bili su igrači Čapljine 2 koji su s 9:3, poluvrijeme 5:2, „isprašili“ simpatičnu momčad Doljana. Od početka bilo je loše za „graničare“, serijom pogodaka Čapljinci su poveli 5:0, da bi da bi pod kraj tog dijela uspjeli smanjiti na 5:2. Sve što su Doljani postogli u svojoj prvoj utakmici, bio je pogodak za 3:6, da bi samu završnicu Čapljina 2 novom serijom,okončala visokom pobjedom. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Davor Martinović tri, Kruno Maslać dva, te Zvonimir Šutalo, Filip Barić, Luka Putica i Karlo Tomičić po jedan za Čapljini 2, dok su za Doljane pogodili Ivan Šutalo dva puta, te Mateo Pažin jednom.

    Ležernu i zanimljivu utakmicu odigrali su Tasovčići i Počitelj/Hotanj 4:1, poluvrijeme 1:1. Momčad Počitelj/Hotnja u početku je djelovala čvršće, a plod takvog odnosa bilo je i vodstvo preko Abela Kalfića. Pod kraj prvog dijela Tasovčići uspijevaju poravnati, a onda u nastavku unatoč prividnoj inicijativi Počitelj/Hotnja, iz serije prilika, ostvariti uvjerljivu pobjedu. Strijelci za pobjednike bili su, Marko Rudan dvaput, Mato Miličević i Maksimilijan Vrbica po jednom.

Po običaju program četvrte večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, otvoren je nastupima kadetske lige. Taj dio programa počeo je utakmicom drugog kola A skupine, Gabela Polje – Dračevo/Sjekose 0:2, slijedio je susret prvog kola C skupine, Svitava – Višići 2:1, a onda utakmica Prćavci/Zvirovići – Počitelj/Hotanj 1:2. Ovaj susret zanimljiv je zbog činjenice da je pobjednika odlučila djevojčica Maja Jelčić. Pogotkom Ivana Kusture poveo je Počitelj/Hotanja, poravnao je Ilija Vego, da bi za nogomet iznimno nadarena Maja, odlučila pobjednika.

   Rezultati četvrte turnirske večeri, kadetska liga, A skupina drugo kolo, Gabela Polje – Dračevo 0:2, C skupina, prvo kolo, Svitava – Višići 2:1, A skupina, drugo kolo, Prćavci/Zvirovići – Počitelj/Hotanj 1:2.

   Seniori, A skupina, drugo kolo, Doljani – Čapljina II 3:9 (2:5); B skupina, drugo kolo, Tasovčići – Počitelj/Hotanj 4:1 (1:1).

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...