Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Prva boćarska liga četvrto kolo: Dračevo odmaralo, Široki slavio u Sarajevu, Grude potopile „gusare”

Prva boćarska liga četvrto kolo: Dračevo odmaralo, Široki slavio u Sarajevu, Grude potopile „gusare”

by | 8. listopada 2020. 11:35 | Vijesti

   Četvrto kolo A skupine, Prve boćarske lige proteklo je bez iznenađenja. Grude su u boćarskoj dvorani Biberon, lakše od očekivanja 16:8, nadigrale Neum, dok je Široki slavio u Sarajevu. Domaći su poslije prve „ture“ imali prednost od 6:2, a isti rezultat ostvarili su i u trećoj dionici, dok su „gusari“ jedino u tehničkim disciplinama održali ravnotežu, međutim to je bilo premalo za neki bolji rezultat.

   Početak nije obećavao sigurnu pobjedu Gruđana, jer je Paško Leženić uspio u disciplini pojedinac, pobijediti višestrukog reprezentativca i osvajača medalja, Damira Brzicu 13:9. To je bila i jedina radost za goste u prvoj „turi“, jer je Zdravko Miloš u krugu, nadigrao Juricu Konjevoda 17:12, a još uvjerljiviji bili su par i trojka. Milorad Bošnjak i Dražen Glavaš s maksimalnih 13:0 nadigrali su Ivicu Mustapića i Jozu Butigana, a nešto manje uvjerljiva 13:5 bila je domaća trojka Slobodan i Stjepan Miloš, te Mladen (Z) Ćorluka. Zanimljivo iskusni Brzica i Mladen (Z) Ćorluka slavili su u štafeti 30:25 protiv gostujuće kombinacije Leženić/Obradović. Brzinsko izbijanje pripalo je gostima Jurica Konjevod je 25:17 dobio Josipa Glavaša. U preciznom izbijanju po jedna pobjeda na obje strane, Dražen Glavaš dobio je Jozu Butigana, dok je Ivica Mustapić bio bolji od Milorada Bošnjaka. U trećoj dionici utakmice domaći par Dražen Glavaši i Slobodan Miloš ponovo je s 13:0 isprašio goste za koje su igrali Obradović i Konjevod. Domaći su dobili obje pojedinačne partije u ovom dijelu utakmice, Milorad Bošnjak je bio bolji od Butigana 13:3 u pojedincu, dok je Brzica u krugu, nadigrao Mustapića 15:9. Gosti iz Neuma, radovali su se u trojki – Paško Leženić, Ivan Butigan i Mato Jogunica uvjerljivo 13:1, nadigrali su Stjepana Miloša, Josipa Glavaša i Mladena (Z) Ćorluku. Kod domaćih iskazao se Dražen Glavaš s tri pobjede, dok je kod gostiju Paško Leženić imao dvije pobjede.

   U drugoj utakmici četvrtog kola A skupine, prvoj koju je Napredak Willa odigrao na svom terenu na Ilidži, slavili su gosti. Široki je u relativno neizvjesnoj partiji, dobio domaćine 14:10. Slobodno je bilo Dračevo:

   Rezultati četvrtog kola A skupine, Prve boćarske lige BiH, Grude: Grude – Neum 16:8, Sarajevo: Napredak Willa – Široki 10:14, slobodno Dračevo. Poredak, 1. Grude 4, 2. Široki 3, 3. Neum 2, 4. Dračevo 1, 5. Napredak Willa 0 bodova. U B skupini jesenski dio sezone ranije je završen.

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!