Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Četvrte večeri devetnice u Čeljevu misno slavlje predvodio don Blaž Ivanda, nekadašnji župnik ove župe

Četvrte večeri devetnice u Čeljevu misno slavlje predvodio don Blaž Ivanda, nekadašnji župnik ove župe

by | 1. lipnja 2024. 23:01 | Aktualno, Vijesti

U crkvi Presvetog Srca Isusova u Čeljevu održavaju se devetnice povodom patrona župe i proslave 50. obljetnice njenog utemeljenja.

Svaku večer misu predvodi drugi svećenik, od kojih su neki bili župnici u Čeljevu.

Četvrte večeri devetnice misno slavlje predvodio je don Blaž Ivanda, nekadašnji župnik ove župe, koji je od župljana i župnika don Ive Šutala primio i prigodan poklon – vino, krunicu i košaru s povrćem. Pod misom je pjevao župni zbor “Sv. Venancije” iz Grabovice, koji je nakon mise održao i mini koncert. Don Blaž je pozdravio svoje nekadašnje župljane i izrazio zadovoljstvo što sudjeluje u obilježavanju patrona župe i ove važne obljetnice.

U nedjelju, 2. lipnja večernju misu predvodit će don Ivan Filipović.Nakon mise svjedočiti će o svom izlasku iz tame ovisnosti kroz predavanje “Moj put od ropstva do slobode”.

Svake večeri devetnice prigoda je za svetu ispovijed od 18,30 do 19,00 sati. U 19,00 h su litanije Srcu Isusovu, a od 19,15 h slijedi sveta misa.

Foto: Martin Karačić

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...