Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Stružani i Goričani ‘pokvarili’ raspored, Šuškovo uvjerljivo

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Stružani i Goričani ‘pokvarili’ raspored, Šuškovo uvjerljivo

by | 19. srpnja 2019. 15:32 | Vijesti

   Četvrta večer lige mjesnih zajednica Čapljine donijela je novi posao za organizatore, Sportski savez općine Čapljina. Naime, u zakazano vrijeme 21 sat, na terenu se nije pojavila ekipa Struga i Gorice, pa je tako zadnja večer prvog kola, odigrana u dvije sesije s prazninom u 21 sat. Shodno propozicijama Struge i Gorica su diskvalificirani iz daljeg natjecanja. Valja reći da se teško sjetiti sličnog primjera da neka ekipa odustane uoči samog starta, događalo se da momčadi kad izgube izglede za prolaz odustaju, ali nešto slično u dosadašnjim natjecanjima bilo je rijetkost. Inače, prije seniora Struga/Gorice od natjecanja je odustala kadetska ekipa Počitelj/Hotnja. Uglavnom poslije prvog kola, zbog diskvalifikacije, obavljen je novi ždrijeb.

   Zanimljivo, dok seniora Struga i Gorice nije bilo, kadeti su odigrali utakmicu prikazavši protiv Doljana, dopadljivu igru. Stružani i Goričani savladali su mlade „graničare“ 3:1, a posebice se iskazao okretni Mateo Medvjedović koji je pobjedu ovjerio hat-trickom. Jedini pogodak za Doljane postigao je Gabrijel Grbavac.

   U jedinoj seniorskoj utakmici četvrte večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, nije bilo dvojbi favorizirano Šuškovo Naselje nadigralo je Bivolje Brdo 3:0. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Dijano Karlušić dva i Mateo Kozarić jedan pogodak.

   Večeras su na programu uobičajene tri utakmice, u 20 sati na programu je utakmica kadeta, Bivolje Brdo – Čapljina. Seniori kreću u 21 sat, utakmicom drugog kola A skupine, Gnjilišta – Gabela Polje, a od 22 sata na programu je utakmica drugog kola B skupine, Opličići – Prćavci/Zvirovići.

   Subota je slobodan dan, a Liga mjesnih zajednica nastavlja se u nedjelju, 21-og srpnja, kada će od 20 sati igrati kadeti Čeljevo – Bobanovo Selo, zatim u drugom kolu C skupine, Domanovići – Bobanovo Selo od 21 sat, te od 22 sata Grabovine – Trebižat.

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...