Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Liga naselja općine Čapljina: Sigurna Čapljina 1, Opličići iznenadili Čeljevo

Liga naselja općine Čapljina: Sigurna Čapljina 1, Opličići iznenadili Čeljevo

by | 6. kolovoza 2018. 16:40 | Vijesti

   Čeljevo u kadetskoj, te Čapljina I i Opličići u seniorskoj konkurenciji, uspjeli su preskočiti prve prepreke u drugom krugu Lige mjesnih zajednica Čapljine. Program desete večeri natjecanja počeo je četvrtfinalnom utakmicom kadeta, Čeljevo – Doljani 5:1. Mladi Čeljevčani koji su prvi krug završili sa stopostotnim učinkom i razlikom pogodaka 17:0, opravdali su očekivanja s tim da nisu ispunili želju svoga voditelja Petra Krndelja, još jednu utakmicu završiti bez primljenog pogotka. Kao i u prethodnim utakmicama Čeljevo je imponiralo jednostavnošću i efikasnošću, ali ovoga puta nije uspjelo sačuvati mrežu.

    Seniorski program otvorila je utakmica Čapljina 1 – Doljani 1:0. Poslije velike borbe utakmicu je riješio pogodak Marka Karlovića. Bila je to druga pobjeda Čapljine koja dojam je, još traži pravu formu. Čeljevo koje godinama slovi za jednog favorita nije tu ulogu opravdalo protiv nadahnutih Opličića. Dva puta Čeljevčani su vodili, ali nisu uspjeli sačuvati prednost, a k tome nisu iskoristili ni penaltik nakon pet akumuliranih. U regularnom dijelu susret je završen neodlučno 2:2, a u izvođenju šesteraca prisebniji su bili igrači Opličića i u treći krug prošli ukupnim rezultatom 5:4. Strijelci u regularnom dijelu bili su Petar Krndelj i Eduard Raguž za Čeljevo, dok su strijelci za Opličiće bili Šuta i Boškailo.

    Rezultati, desete večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, kadeti četvrtfinale, Čeljevo – Doljani 5:1; seniori, osmina finala, Čapljina 1 – Dolajni 1:0, Čeljevo – Opličići 4:5, nakon penala u regularnom dijelu bilo je neodlučno 2:2.

    Natjecanje se nastavlja večeras, a počet će u 20,15 utakmicom kadeta, Svitava – Čapljina I, potom slijede dvije utakmice osmine finala seniora, u prvoj od 21 sat igrat će Čapljina 2 i Višići, a u drugoj od 22 sata Šuškovo – Struge/Gorica.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...