Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Liga naselja općine Čapljina: Sigurna Čapljina 1, Opličići iznenadili Čeljevo

Liga naselja općine Čapljina: Sigurna Čapljina 1, Opličići iznenadili Čeljevo

by | 6. kolovoza 2018. 16:40 | Vijesti

   Čeljevo u kadetskoj, te Čapljina I i Opličići u seniorskoj konkurenciji, uspjeli su preskočiti prve prepreke u drugom krugu Lige mjesnih zajednica Čapljine. Program desete večeri natjecanja počeo je četvrtfinalnom utakmicom kadeta, Čeljevo – Doljani 5:1. Mladi Čeljevčani koji su prvi krug završili sa stopostotnim učinkom i razlikom pogodaka 17:0, opravdali su očekivanja s tim da nisu ispunili želju svoga voditelja Petra Krndelja, još jednu utakmicu završiti bez primljenog pogotka. Kao i u prethodnim utakmicama Čeljevo je imponiralo jednostavnošću i efikasnošću, ali ovoga puta nije uspjelo sačuvati mrežu.

    Seniorski program otvorila je utakmica Čapljina 1 – Doljani 1:0. Poslije velike borbe utakmicu je riješio pogodak Marka Karlovića. Bila je to druga pobjeda Čapljine koja dojam je, još traži pravu formu. Čeljevo koje godinama slovi za jednog favorita nije tu ulogu opravdalo protiv nadahnutih Opličića. Dva puta Čeljevčani su vodili, ali nisu uspjeli sačuvati prednost, a k tome nisu iskoristili ni penaltik nakon pet akumuliranih. U regularnom dijelu susret je završen neodlučno 2:2, a u izvođenju šesteraca prisebniji su bili igrači Opličića i u treći krug prošli ukupnim rezultatom 5:4. Strijelci u regularnom dijelu bili su Petar Krndelj i Eduard Raguž za Čeljevo, dok su strijelci za Opličiće bili Šuta i Boškailo.

    Rezultati, desete večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, kadeti četvrtfinale, Čeljevo – Doljani 5:1; seniori, osmina finala, Čapljina 1 – Dolajni 1:0, Čeljevo – Opličići 4:5, nakon penala u regularnom dijelu bilo je neodlučno 2:2.

    Natjecanje se nastavlja večeras, a počet će u 20,15 utakmicom kadeta, Svitava – Čapljina I, potom slijede dvije utakmice osmine finala seniora, u prvoj od 21 sat igrat će Čapljina 2 i Višići, a u drugoj od 22 sata Šuškovo – Struge/Gorica.

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...