Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Caritas hercegovačkih biskupija obilježava 35 godina djelovanja

Caritas hercegovačkih biskupija obilježava 35 godina djelovanja

by | 11. listopada 2017. 13:36 | Vijesti

U povodu obilježavanja 35 godina djelovanja Caritas biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan Caritas Mostar organizira Studijske dane koji će se u četvrtak i petak održati u Duhovno-obrazovnom centru “Emaus” u Potocima kod Mostara.

Tijekom dva studijska dana bit će riječi o područjima u kojima Caritas skrbi o djeci, mladima, obiteljima, osobama s invaliditetom, starijima i teško bolesnima. Bit će obrađene četiri teme i to, Župni Caritas, Živjeti s invaliditetom, Djeca, mladi i obitelj te Palijativna skrb. Također, bit će prezentiran i dokumentarni film “Živimo ljubav”.

Studijski dani će započeti u četvrtak u 9 sati kada će se nazočnima obratiti dr. don Ante Komadina, ravnatelj Caritasa i msgr. Ratko Perić, biskup i predsjednik Caritasa hercegovačkih biskupija.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...