Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Čapljinski srednjoškolci ostvarili izvrsne rezultate na županijskom natjecanju iz engleskog jezika

Čapljinski srednjoškolci ostvarili izvrsne rezultate na županijskom natjecanju iz engleskog jezika

by | 25. travnja 2024. 13:04 | Aktualno, Vijesti

Na održanom županijskom natjecanju iz engleskog jezika za učenika srednjih škola u Mostaru učenica drugog razreda opće gimnazije Srednje škole Čapljina Matea Čuljak osvojila je prvo mjesto.

Drugo mjesto na županijskom natjecanju iz engleskog jezika za učenika srednjih škola također je pripalo učeniku Srednje škole Čapljina Domagoju Milanoviću također učeniku drugog razreda smjer računalni tehničar u strojarstvu.

Zapažene rezultate postigli su i učenica drugog razreda opće gimnazije Antonija Vidić koja je osvojila četvrto mjesto i Ivo Buntić, učenik drugog razreda smjer računalni tehničar u strojarstvu koji je osvojio sedmo.

Redakcija Radio Čapljine čestita našim srednjoškolcima na izvrsnim rezultatima i njihovoj profesorici Ivani Jerković koja ih je vodila kroz sve to i pripremala.

Foto: Srednja škola Čapljina

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...