Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Čapljinski rukometaši poraženi na domaćem terenu od banjalučkog Borca

Čapljinski rukometaši poraženi na domaćem terenu od banjalučkog Borca

by | 2. ožujka 2024. 20:53 | Aktualno, Vijesti

Rukometaši Čapljine izgubili su na domaćem parketu od banjalučkog Borca rezultatom 17:34. Borac je u utakmici bio favorit tako da smo od samog početka gledali jednosmjernu utakmicu.

U redovima gostujućeg tima najbolji strijelac bio je  Vladan Đurđević s postignutih 10 pogotaka, a fantastičan u prvom poluvremenu na golu bio je Nebojša Grahovac koji je upisao 10 obrana, od čega 4 sedmerca.

Čapljina je odigrala solidno u prvom poluvremenu, međutim izostala je podrška vratara. Naši golmani prvu obranu upisali su tek u 28. minuti susreta.

U drugom poluvremenu rukometaši Borca rezultatski su se odvojili na samom startu, ponajviše zahvaljujući boljoj fizičkoj spremi, što je u izjavi za medije istaknuo i Irfan Smajlagić, trener Borca.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...