Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Vrijedni Jozo frizira gradsko zelenilo

Vrijedni Jozo frizira gradsko zelenilo

by | 16. listopada 2020. 15:38 | Vijesti

   Čapljinski komunalci koji brinu o gradskom zelenilu, aktivni su cijele godine. I u vrijeme famoznog lockdowna radili su bez prestanka, sadili, okopavali, zaljevali “štucovali” gradsko drveće i platane prema Strugama. Istim ritmom nastavili su tijekom cijele godine.

   “Već smo počeli pripreme za zimu”, kaže Josip Pavlović, te dodaje:
   “Živica više neće rasti, ovako uređena čekat će proljeće”, kaže samozatajni Jozo s ponosom ističući da je kroz godine rada upoznao ćudi čapljinskog zelenila. 
   Posebice je ponosan upravo na “parkić” ispred popularne zgrade “Bombardeli”.
   “Sjećaš se kako je ovdje bilo, rivina, a pogledaj sad, rastu trava, čempresi i lipe. Ova ograda od lovor višnje, bila bi još ljepša da posred nje nisu napravili prolaz. Šta ćeš ljudima”, vajka se Jozo i nastavlja posao friziranja makazama za živicu.
 
D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...