Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Komunalci uređuju platane od Čapljine prema Mogorjelu

Komunalci uređuju platane od Čapljine prema Mogorjelu

by | 27. ožujka 2020. 16:28 | Vijesti

   Čapljinski komunalci rade punom parom. Nakon što su završili uređenje kružnog toka kod Novog mosta, preselili su se u zapadni dio grada, gdje uređuju gradske drvorede. Koncem tjedna zatekli smo ih kako uz prometnicu od Čapljine prema Mogorjelu, orezuju drvored platana. Rekoše da se kući pridržavaju svih mjera zaštite od coronavirusa, dok na poslu rade uobičajeno.

   „Uređenje stabala u alejama i drvoredima je naš redoviti posao u ovom dijelu godine. Trudimo se da grad bude što uredniji, a u okviru toga je i orezivanje stabala”, kažu marni komunalci.

   Dakle, komunalci se što je vidljivo i prolaznicima, trude da grad bude kao da je normalno, a ne izvanredno stanje u državi. Uz put radnici na održavanju gradskog zelenila, što će reći pluća grada, se požališe da im netko krade složena drva od grana orezanih stabala. Kako rekoše, to ih je u sadašnjoj situaciji iznenadilo.

{gallery}2020/komunlno_platani{/gallery}

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...