Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Čapljinske mažoretkinje održale 3. samostalni koncert

Čapljinske mažoretkinje održale 3. samostalni koncert

by | 2. listopada 2017. 12:10 | Vijesti

Povodom proslave Dana općine Čapljina u kinu Mogorjelo sinoć je održan 3. samostalni koncert čapljinskih mažoretkinja. U prepunoj dvorani kina mažoretkinje su sat i pol vremena zabavljale publiku plesnim koreografijama. 

Vrhunac večeri bila je točka sa svjetlećim štapovima, kada je u kinu nastao potpuni mrak a svjetlili su samo štapovi mažoretkinja. Publika je ovacijama i pljeskom posebno ispratila ovu točku. 

Alisa Cvitanović, voditeljica mažoretkinja nakon koncerta je kazala kako je presretna zbog toga što je svaki koncert sve posjećeniji i da se na jednom mjestu mogu naći sve mažoretkinje. 

“Jedna koreografija koja je okićena zlatnom medaljom na Europskom natjecanju trenirala se godinu dana. Ništa se ne bi moglo uspjeti bez odricanja i volje. Ja radim posao koji volim, stvarno uživam jer smo svi jedna velika obitelj. Gledajući kako odrastaju zaista je za mene posebna motivacija, prizor i uspomena prije svega”, dodala je Cvitanović. 

Gosti koncerta su bile mažoretkinje grada Stoca i članovi HKUD “Sv. Ante” Dretelj. 

Na kraju koncerta mažoretkinje su se prigodnim riječima zahvalile svojoj voditeljici te joj uručile cvijeće uz riječi kako im je ona najveća potpora u onome što rade. Tako se uz suze radosnice, smijeh i ples završio 3. samostalni koncert čapljinskih mažoretkinja. 

 

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...