Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Čapljinske mažoretkinje najtrofejniji mažoret klub u BiH

Čapljinske mažoretkinje najtrofejniji mažoret klub u BiH

by | 2. svibnja 2023. 19:43 | Aktualno, Vijesti

U Busovači je 1. svibnja održano V.  Nacionalno mažoret prvenstvo, jedino službeno prvenstvo mažoretkinja za titulu prvaka u mažoret vještinama. Čapljinske mažoretkinje su i na ovogodišnjem prvenstvu izdominirale plesnim podijem i u najtežoj disciplini seniora štap po treću godinu za redom ponijele titulu državnog prvaka, te ostale  najtrofejniji mažoret klub u BiH.

Uspješne su bile, čak četvrtu godinu za redom kadeti sa štapom osvojivši prvo mjesto, kao i Aleksandra Tripković solo kadet pom-pon, Karmen Menalo i Laura Mlinarević duo kadet pom-pon, Antea Bošković solo kadet štap, Klara Bošković iKlara Bubalo duo kadet štap, Ruža Rajič i Klara Pavlović duo junior pom-pon.

Srebrno odličje i naslov viceprvaka osvojile su seniorke pom-pon, juniorke pom-pon i štap, Rahela Mustapić i Lucija Gadžić duo junior štap, Mihaela Barišić i Irina Jelčić duo senior štap,Lucia Andrić i Dea Urban za junior i solo izvedbu sa štapom. Brončano odličje otišlo je u ruke Miji Mijač i Katarini Jelčić u kategoriji duo senior pom-pon, te formaciji kadeta pom-pon. Čapljinske mažoretkinje su osvojile 16 od 18 kategorija na prvenstvu 2023.

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...