Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Karla Bakalar superiorna na otvorenom prvenstvu Dubrovnika

Karla Bakalar superiorna na otvorenom prvenstvu Dubrovnika

by | 2. travnja 2019. 16:00 | Vijesti

   Čapljinska tenisačica Karla Bakalar osvojila je otvorenog prvenstvo Dubrovnika za uzrast do 12 godina. Nadarena Čapljinka do naslova je došla s pet pobjeda u nizu. U prvom kolu bila je bolja od Svaguše 2:0, po setovima 6:0 i 6:0, u drugom Bakalar – Benić također, 2:0 (6:0 i 6:0), u trećem Bakalar – Mijić ponovo 2:0, u setovima, 6:0 i 6:0. Polufinale, Bakalar – Šekić 2:0 (6:2 i 6:1) i u finalu, Bakalar – Kajtazi 2:0 (6:1 i 6:0). Prema tome, mlada Čapljinka unatoč povišenoj temperaturi koja ju je mučila tijekom turnira kako ističe Andrija Jovanović, njezin trener, uvjerljivo je osvojila prvo mjesto.

   Na turniru je nastupio i devetogodišnji Marin Krešić, koji se dobro nosio u konkurenciji po godinu dvije starijih dječaka. U prvom kolu, Krešić – Papac 1:2 (6:1, 1:6, 4:6), u utješnom dijelu turnira Krešić – Mardešić 0:2 (5:7 i 3:6). Mladi Čapljinac je sa Jerkovićem iz Metkovića nastupio i u igri parova. U prvom kolu Krešić/Jerković – Papac/Dražić 0:2 (6:7 i 3:6).

   Trener Jovanović ističe da je zadovoljan i Krešićevim nastupom s obzirom na činjenicu da igra u konkurenciji po godinu dvije starijih dječaka.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...