Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Zimsko prvenstvo BiH u tenisu: Karla Bakalar druga na državnom prvenstvu u Sarajevu

Zimsko prvenstvo BiH u tenisu: Karla Bakalar druga na državnom prvenstvu u Sarajevu

by | 21. siječnja 2021. 16:41 | Vijesti

   Čapljinka Karla Bakalar osvojila je drugo mjesto na Zimskom prvenstvu BiH u tenisu, za uzrast do 14 godina. Bakalar je u prvom kolu bila slobodna, u drugom je s 2:0 savladala Zubetljak, po setovima bilo je 6:0 i 6:0. U četvrtfinalu Bakalar je bila bolja od Saldićeve, također 2:0 po setovima 6:1 i 6:0. Istim rezultatom 2:0 u setovima Bakalar je u polufinalu nadigrala Almu Kolić, po setovima bilo je 6:2 i 6:0, dok je druga finalistica Lana Petković iz Teslića, u polufinalu bila bolja od Ele Čiča također 2:0. U finalu Karla Bakalar je poražena od Lane Petković 0:2 po setovima 1:6 i 6:7.

   „Jako sam zadovoljan rezultatom kojeg je Karla postigla. Pribojavali smo se nove sezone, jer je Karla tijekom cijele prošle godine odigrala samo jedan turnir iz već poznatih razloga – pandemije korona virusa. Kako nije imala adekvatne sparing partnerice nismo u kojoj mjeri se ta stanka od nastupa na nju odrazila. Na sreću poslije ovoga turnira vidimo da je sve dobro prošlo, pa sada možemo razmišljati o daljim planovima”, rekao je Andrija Jovanović, trener nadarene Čapljinke.

   U muškoj konkurenciji do 14 godina, pobijedio je Afan Neković koji je u finalu nadigrao Luku Đurđevića 2:0 (7:6, 6:0). Osvajanjem drugog mjesta Karla Bakalar se plasirala na pripreme Međunarodne teniske federacije u turskoj Antaliji.

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...