Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Čapljinka Bernardica Miočević osvojila prvu nagradu na međunarodnom natjecanju u Italiji

Čapljinka Bernardica Miočević osvojila prvu nagradu na međunarodnom natjecanju u Italiji

by | 6. lipnja 2023. 11:01 | Aktualno, Vijesti

Bernardica Miočević, mlada čapljinska pijanistica osvojila je prvu nagradu na međunarodnom natjecanju održanom u Italiji. Osnova škola Vladimira Pavlovića, objavila je čestitku svojoj učenici Bernardici:
“Dobre vijesti stižu nam iz Italije!
Na X. Međunarodnom pijanističkom natjecanju “San Donà di Piave” (X. Concorso pianistico internazionale “Città di San Donà di Piave), održanom od 31. svibnja do 4. lipnja 2023. godine, naša talentirana učenica Bernardica Miočević zauzela je vodeće mjesto u kategoriji mladih pijanista. Usred snažne konkurencije iz cijelog svijeta, uključujući pijaniste iz Ujedinjenog Kraljevstva, Italije, Njemačke, Poljske, Finske, Estonije i čak dalekog Japana, Bernardica je zasjala svojim virtuoznim izvedbama te osvojila prvu nagradu u svojoj kategoriji.
Ponosno se divimo činjenici da ova prestižna nagrada dolazi u našu Školu, što svjedoči o visokoj razini glazbenog izvrsnosti koju njegujemo. Bernardica je već treći put ove godine sudjelovala na međunarodnom natjecanju, nakon svojih impresivnih nastupa u Srbiji i Bosni i Hercegovini gdje je također osvojila dvije prve nagrade.
Uzimajući u obzir posvećenost i naporan rad koji mladi glazbenici svakodnevno ulažu, neizmjerno je važno pružiti im podršku ne samo nastavnog osoblja i obitelji, već i šireg društvenog okruženja, kao i relevantnih institucija.
Stoga želimo iskoristiti ovu priliku i izraziti iskrenu zahvalnost Gradu Čapljini na svesrdnoj podršci koju su nam pružili u organizaciji ovog natjecanja. Bez njihove podrške, realizacija ovog iznimnog događaja ne bi bila moguća.
Hvala Grad Čapljina – Gradonačelnik na prepoznavanju važnosti glazbenog obrazovanja i poticanju mladih glazbenika da dosegnu svoj puni potencija”, priopćeno je na stranici Osnovne škole Vladimira Pavlovića u Čapljini.
Radiopostaja Čapljina čestita Bernardici na svim dosadašnjim uspjesima, te joj želimo mnogo uspjeha i na svim budućim natjecanjima.

Foto: Facebook/OŠ Vladimira Pavlovića Čapljina

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...