Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Josip Miličević drugi na šahovskom turniru u Ljubuškom!

Josip Miličević drugi na šahovskom turniru u Ljubuškom!

by | 16. veljače 2022. 13:06 | Vijesti

   Čapljinac Josip Miličević, osvojio je drugo mjesto na šahovskom turniru za mlade u Ljubuškom kojim je obilježena prva godišnjica osnivanja Šahovskog kluba Kula. Miličević je iz sedam partija osvojio 6 poena. Pobjednik turnira do 18 godina, bio je Borna Pehar član Šahovskog kluba Brotnjo iz Čitluka, koji je osvojio 6,5 poena. Treće mjesto osvojila je njegova klupska kolegica Ana Ostojić.

   U konkurenciji do 12 godina prvo mjesto osvojila je Lucija Galić iz Šahovskog kluba Široki Brijeg, koja je sakupila 5 poena.

   Uz Josipa Miličevića na turniru je sudjelovalo još petoro mladih čapljinskih nada – Toma Brajković koji je u ukupnom poretku bio 13-ti, Mario Dragičević 14-ti, Marija Braković 15-ta, Karlo Maslać 16-ti, dok je najmlađi Marin Bule zauzeo 24-to mjesto.

   Na turniru je sudjelovalo 27 mladih šahista, igralo se po švicarskom sustavu ritmom 10 minuta plus tri sekunde dodatka, po igraču. Uz domaće, na turniru su nastupili šahisti iz Čapljine, Čitluka i Širokog Brijega. (dmu)

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...