Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Čapljina u drugoj utakmici polufinala doigravanja bolja od Gruda

Čapljina u drugoj utakmici polufinala doigravanja bolja od Gruda

by | 25. travnja 2024. 23:31 | Aktualno, Vijesti

Košarkaši Čapljine pobijedili su Grude 89:83 i tako poravnali rezultat na 1:1 u polufinalnoj seriji doigravanja za prvaka Herceg Bosne.

U redovima Čapljine David Bevanda je ubacio 21 poen, Ivan Marković i Drago Božić po 20, Domagoj Vučić 12, Valentin Jurković 11 a Mateo Barbarić 5 poena.

Za Grude najefikasniji su bili Željko Leko s 27 poena i Marko Andrijanić 26. Grude su u Čapljini nastupile bez tri važna igrača pa su morali mijenjati plan igre, uoči ove utakmice ostali su bez oba centra. Okrnjen sastav Gruda iznenadio je i Marina Bubala trenera Čapljine koji je također morao prilagoditi igru protivniku koji je nastupio bez visokih igrača pod košem.

U prvoj utakmici, protekle nedjelje, slavili su košarkaši Gruda 84:78.  Polufinale doigravanja igra se na dvije pobjede, pa ćemo putnika u finale saznati poslije treće utakmice. Majstorica koja će odlučiti putnika u finale igra se u nedjelju u Grudama sa početkom u 19:00 sati.

U finale se već plasirao Mostar koji je u dva susreta bio bolji od Rame.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...