Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Čapljina u doigravanju Košarkaškog prvenstva Herceg Bosne

Čapljina u doigravanju Košarkaškog prvenstva Herceg Bosne

by | 16. travnja 2024. 22:43 | Aktualno, Vijesti

Pobjedom protiv Prvog koša iz Viteza 75:61 Čapljina je zauzela četvrtu poziciju na ljestvici koja vodi u polufinale doigravanja Košarkaškog prvenstva Herceg Bosne.

Čapljina je bila izraziti favorit u zaostaloj utakmici protiv Prvog koša i trebala je pobjedu za osiguranje mjesta u doigravanju. Domaći košarkaši  loše su otvorili utakmicu, prva četvrtina završila je skromnih 7:9. Do poluvremena Čapljina je preuzela konce igra u svoje ruke, na odmor se otišlo s plus 5, a do kraja Čapljinci povećavaju na 14 poena prednosti. Najbolji u redovima Čapljine bio je Drago Božić s 22 poena, 7 asistencija i 4 skoka. Domagoj Vučić ubacio je 15, David Bevanda 13, Mateo Barbarić 8, Valentin Jurković 6, Ante Kezić 5, Karlo Obradović 4 a Mihael Raguž 2 poena.

Polufinale su već ranije  osigurali Grude, Mostar i Rama. Čapljina će u polufinalu igrati protiv Gruda. Prva utakmica igrat će se u nedjelju u Grudama,  uzvrat u Čapljini je sljedeće srijede.

Polufinalna serija igra se na dvije dobivene utakmice.

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...