Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Čapljina za zimnicu, a GOŠK za opstanak igraju važne utakmice

Čapljina za zimnicu, a GOŠK za opstanak igraju važne utakmice

by | 9. studenoga 2018. 16:26 | Vijesti

   Pred nama je događajima bogat športski vikend klubova i sportaša iz čapljinske općine. Seniorski dio programa otvorit će nogometaši Čapljine koji će u susretu 14-og, predzadnjeg, kola Prve nogometne lige Federacije, ugostiti momčad Bratstva iz Gračanice. Utakmica Čapljina – Bratstvo na stadionu Bjelave, igrat će u subotu u 13,30 sati.

…………………………………………………..

   Odloženu utakmicu petog kola protiv Širokobriješkog Smeča, odbojkašice Čapljine igrat će u subotu, 10-og studenog. Utakmica je najavljena za 16,30 sati i čapljinskoj Športskoj dvorani. U subotu će se igrati i odložena utakmica između ilidžanskih klubova, Ilidže i Igmana.

…………………………………………………

   U subotu će igrati i košarkaši Čapljine. Čapljini će gostovati u Vitezu. Susret četvrtog kola košarkaške lige Herceg-Bosne, Vitez – Čapljina, najavljen je za 18 sati.

……………………………………………..

   Rukometna akademija Čapljina trebala je također u subotu, ugostiti drugu ekipu Sloge iz Gornjeg Vakufa – Uskoplja, međutim umjesto delegiranja sudaca stigla je obavijest da je Sloga odustala od natjecanja, doznali smo od trenera Josipa Ostojića. Inače, u Prvoj ligi Federacije, južna skupina, na programu je sedmo kolo.

…………………………………………

   U nedjelju, 11-og rujna, važna utakmica za nogometaše GOŠK-a koji dočekuju momčad Krupe. Susret predzadnjeg – GOŠK i zadnjeg na ljestvici – Krupa, derbi je začelja. Za obje igra samo pobjeda, pa je za očekivati borbenu utakmicu. Susret GOŠK – Krupa počet će u 13,30 sati.

   Tri utakmice 17-og kola Premijer nogometne lige BiH, na programu su u subotu, a igrat će u Doboju kod Kakanja, Mladost – Radnik, u Ugljeviku, Zvijezda – Čelik, od 13,30 sati, te od 16,30 sati, u Mostaru, derbi, Zrinjski – Sarajevo.

   Uz utakmicu GOŠK – Krupa, od 13,30 sati u istom terminu, u nedjelju, igrat će u Tuzli, Sloboda – Široki Brijeg, a od 16,30 sati na programu je utakmica, Željezničar – Tuzla City, u Sarajevu.

………………………………………………

   Događaj koji će u omladinskom sportu obilježiti vikend, Arena kup u nogometu, već je počeo. Turnir se igra na terenima u Mostaru i Zvirovićima. Na igralištu Kantarevac u Mostaru nastupaju mladi nogometaši rođeni 2009/2010. godine, na Arena centru u Mostaru natječe se uzrast 2010/2011. godine, a na terenima udruge Novi horizonti u Međugorju, uzrast 2008/2009-te godine.

   Kako smo doznali od Ilije Josipa Kalfića voditelja Škole nogometa „Limači“, na Arena kupu, sudjeluju četiri čapljinske ekipe, tri upravo iz Škole nogometa „Limači“, te jedna ekipa Škole nogometa „Dubrave“. Turnir „Arena kup“ trajat će tri dana, završava u nedjelju, 11-og studenog.

  

……………………………………………………….

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...