Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Čapljina za zimnicu, a GOŠK za opstanak igraju važne utakmice

Čapljina za zimnicu, a GOŠK za opstanak igraju važne utakmice

by | 9. studenoga 2018. 16:26 | Vijesti

   Pred nama je događajima bogat športski vikend klubova i sportaša iz čapljinske općine. Seniorski dio programa otvorit će nogometaši Čapljine koji će u susretu 14-og, predzadnjeg, kola Prve nogometne lige Federacije, ugostiti momčad Bratstva iz Gračanice. Utakmica Čapljina – Bratstvo na stadionu Bjelave, igrat će u subotu u 13,30 sati.

…………………………………………………..

   Odloženu utakmicu petog kola protiv Širokobriješkog Smeča, odbojkašice Čapljine igrat će u subotu, 10-og studenog. Utakmica je najavljena za 16,30 sati i čapljinskoj Športskoj dvorani. U subotu će se igrati i odložena utakmica između ilidžanskih klubova, Ilidže i Igmana.

…………………………………………………

   U subotu će igrati i košarkaši Čapljine. Čapljini će gostovati u Vitezu. Susret četvrtog kola košarkaške lige Herceg-Bosne, Vitez – Čapljina, najavljen je za 18 sati.

……………………………………………..

   Rukometna akademija Čapljina trebala je također u subotu, ugostiti drugu ekipu Sloge iz Gornjeg Vakufa – Uskoplja, međutim umjesto delegiranja sudaca stigla je obavijest da je Sloga odustala od natjecanja, doznali smo od trenera Josipa Ostojića. Inače, u Prvoj ligi Federacije, južna skupina, na programu je sedmo kolo.

…………………………………………

   U nedjelju, 11-og rujna, važna utakmica za nogometaše GOŠK-a koji dočekuju momčad Krupe. Susret predzadnjeg – GOŠK i zadnjeg na ljestvici – Krupa, derbi je začelja. Za obje igra samo pobjeda, pa je za očekivati borbenu utakmicu. Susret GOŠK – Krupa počet će u 13,30 sati.

   Tri utakmice 17-og kola Premijer nogometne lige BiH, na programu su u subotu, a igrat će u Doboju kod Kakanja, Mladost – Radnik, u Ugljeviku, Zvijezda – Čelik, od 13,30 sati, te od 16,30 sati, u Mostaru, derbi, Zrinjski – Sarajevo.

   Uz utakmicu GOŠK – Krupa, od 13,30 sati u istom terminu, u nedjelju, igrat će u Tuzli, Sloboda – Široki Brijeg, a od 16,30 sati na programu je utakmica, Željezničar – Tuzla City, u Sarajevu.

………………………………………………

   Događaj koji će u omladinskom sportu obilježiti vikend, Arena kup u nogometu, već je počeo. Turnir se igra na terenima u Mostaru i Zvirovićima. Na igralištu Kantarevac u Mostaru nastupaju mladi nogometaši rođeni 2009/2010. godine, na Arena centru u Mostaru natječe se uzrast 2010/2011. godine, a na terenima udruge Novi horizonti u Međugorju, uzrast 2008/2009-te godine.

   Kako smo doznali od Ilije Josipa Kalfića voditelja Škole nogometa „Limači“, na Arena kupu, sudjeluju četiri čapljinske ekipe, tri upravo iz Škole nogometa „Limači“, te jedna ekipa Škole nogometa „Dubrave“. Turnir „Arena kup“ trajat će tri dana, završava u nedjelju, 11-og studenog.

  

……………………………………………………….

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...