Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Čapljina slavila u Višićima

Čapljina slavila u Višićima

by | 24. ožujka 2024. 18:25 | Aktualno, Vijesti

U čapljinskom derbiju Druge lige FBiH na Čarima je pobijedila Čapljina 1:2. Nogometni praznik u Višićima pokvarila je kiša koja je neumoljivo padala čitavu utakmicu. Najvjerniji navijači oba kluba mogli su vidjeti utakmicu punu nervoze čemu je kumovao i sudac s pregršt nelogičnih odluka ali i puno priče i domaćih i gostujućih igrača.

Bivši igrači Višića u redovima Čapljine  zaslužni su za prvi gol. Menalo je odlično povukao kontru i još bolje proigrao Antu Pažina koji ne propušta takve prilike.

Prednost Čapljine trajala je tri minute. Robert Bunoza zabio je iz slobodnog udarca s četrdeset metara. Bio je to ubačaj, vratar Čapljine Salko Pirija loše je reagirao i lopta je završila u mreži za 1:1.

U drugom poluvremenu nismo vidjeli puno  igre, a utakmicu je odlučila još jedna loša reakcija obrane. Ovoga puta u petercu Višića lošu reakciju i komunikaciju kapetana Čerkeza i vratara Ivankovića iskoristio je Ivan Dolić, koji je zabio za konačnih 1:2.

 

 

 

 

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...