Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Čapljina napunila mrežu Konjičana

Čapljina napunila mrežu Konjičana

by | 10. veljače 2024. 20:33 | Aktualno, Vijesti

U 10. Kolu Prve futsal lige FBIH Čapljina je s 8:1 nadigrala Konjic.

Ivan Arar i Robert Karačić zabili su po 2 a u strijelce su se upisali i Frane Jurković, Božan Mandurić i Domagoj Stanković. Kod gostiju  kapetan Maid Graho zatresao je vlastitu mrežu a Seid Omerović zabio je počasni pogodak u samom finišu utakmice.

U 10. Kolu Zrinjski je u Livnu pobijedio Seljaka 2:5. U nedjelju se  igraju dvije utakmice Rama-Velež i Rudnik- Čulin mlin.

Čapljina je na trećem mjesto sa 17 bodova, drugoplasirani Zrinski ima bod više a Čulin mlin je vodeća momčad s 21 bodom i utakmicom manje.

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...