Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Čapljina na korak od doigravanja Košarkaškog prvenstva Herceg-Bosne

Čapljina na korak od doigravanja Košarkaškog prvenstva Herceg-Bosne

by | 7. travnja 2024. 22:31 | Aktualno, Vijesti

Čapljina je u 17. kolu Košarkaškog prvenstva Herceg Bosne pobijedila Ramu 106:96. Napadački gotovo savršena utakmica Čapljine u prvoj četvrtini, 35 poena. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 58:39. Rama je odigrala dobro u trećoj četvrtini, vratili su se u utakmicu i učinili je bar malo neizvjesnom  smanjili su na 7 koševa razlike. Domaći košarkaši dodali su gas u posljednjoj dionici susreta i na kraju slavili s 10 poena razlike.

U redovima Čapljine kapetan Valentin Jurković je ubacio 22 poena i uz 11 skokova i 8 asistencija bio najbolji pojedinac utakmice. Odličan učinak imao je i Ivan Marković 18 poena, 12 asistencija i 8 skokova.  Domagoj Vučić bio je najbolji strijelac Čapljine 27 poena, na trici je imao šut 6/10. David Bevanda ubacio je 20, Mateo Barbarić 15 a u strijelce su se upisali i Drago Božić i Karlo Obradović po 2 poena. U redovima Rame najbolji strijelac bio je Marin Mikulić s 36 poena.

Do kraja prvog dijela prvenstva Čapljini su preostale  još dvije utakmice, u kojima joj treba jedna pobjeda za plasman među prve četiri momčadi koje idu u doigravanje. Čapljina će u posljednjem kolu, sljedećeg vikenda, igrati protiv Mostara u gostima. Osim utakmice posljednjeg kola Čapljina ima i zaostalu utakmicu 10. kola protiv Prvog koša iz Viteza.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...