Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Čapljina II je u prvoj utakmici Lige Hercegovine svladala Brišnik, prvaka tomislavgradske općine s 3:1

Čapljina II je u prvoj utakmici Lige Hercegovine svladala Brišnik, prvaka tomislavgradske općine s 3:1

by | 21. kolovoza 2018. 11:53 | Vijesti

Ekipa Čapljine II preskočila je prvu prepreku u 14-om por edu izdanju Lige Hercegovine, finalnog natjecanja predstavnika deset najboljih momčadi hercegovačkih gradova i općina, koje se ove godine, održava u Mostaru. Čapljina II je u prvoj utakmici turnira svladala Brišnik, prvaka tomislavgradske općine s 3:1, poluvrijeme 0:1. Pogotke za Čapljnu su postigli – Luka Putica, Kruno Maslać i Mladenko Džeba.

Za Čapljince utakmica je bila teška, jer u prvom dijelu unatoč premoći nikako nisu uspijevali postići pogodak, tako da je taj dio završen vodstvom Brišnika od 1:0. Tek u nastavku Čapljina je zaigrala efikasnije i stigla do zaslužene pobjede.

Nakon što su prošli predkolo za prvaka čapljinske općine nema predaha, večeras, utorak 21.8., igra protiv prvaka čitlučke općine Hamzića. Utakmica će kao i sinoćnja početi u 20,30 minuta. Inače turnir se igra na novoizgrađenom sportskom centru iza 10-te osnovne škole u Mostaru.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...