Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

ČAPLJINA DOČEKUJE MOSTAR SG U PRVOM SUSRETU FINALA FUTSAL KUPA BIH

ČAPLJINA DOČEKUJE MOSTAR SG U PRVOM SUSRETU FINALA FUTSAL KUPA BIH

by | 1. svibnja 2023. 22:30 | Aktualno, Vijesti

Prvi meč finala Futsal Kupa BiH između MNK Čapljina i FC Mostar SG bit će odigran u srijedu, 3. svibnja u 20:00 sati u Čapljini.

Na putu do finala Čapljina je u osmini finala gostovala u Jajcu gdje je slavila nakon izvođenja penala, a u narednoj rundi je u svojoj dvorani s 4:2 pobijedila Lilium. U polufinalu Čapljina je bila domaćin članu Premijer Futsal lige BiH GFC Sarajevo te ostvarila pobjedu rezultatom 3:2.

Mostarci su do finala došli s tri uvjerljive pobjede. U osmini finala Mostar SG je na gostovanju protiv Brčko Zdravlja slavio s 5:2, a u četvrtfinalu je na domaćem parketu s 11:1 pobijedio Željeznicu. Na posljednjoj prepreci prije finala mostarski klub je u Širokom Brijegu s 9:2 porazio Hercegovinu.

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...