Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U tijeku pripreme boćara za Europsko prvenstvo

U tijeku pripreme boćara za Europsko prvenstvo

by | 20. rujna 2018. 15:48 | Vijesti

   Čak dvadeset dana trajat će pripreme boćarske reprezentacije BiH za prvenstvo Europe koje će se koncem rujna, održati u talijanskom Allisiu. Pripreme će se obaviti u boćarskom domu „Nožinac“ u Rastovači kod Posušja. Izbornik Mate Grubišić odlučio se na kombinaciju iskustva i mladosti, pri čemu je povratak Josipa Glavinića, iznenađenje. Nakon duže vremena u reprezentaciji je i Mate Ćorluka, najpotentniji bh. mladi igrač, koji je iz reprezentativnih selekcija izbivao zbog nesporazuma s bivšim vodstvom Boćarskog saveza. Zanimljivo, od četvorice pozvanih samo jedan igra domaće prvenstvo – Stojčić.

   Izbornik Grubišić na pripremama je dakle, okupio sljedeće igrače: Mate Ćorluka (Metković – Hrvatska), Dario Stojčić (BK Ante Rozić – Mostar), Ivan Galić (BK Biston Brela – Hrvatska) i Josip Glavinić (BK Hajduk Dubrovnik – Hrvatska).

   Valja reći da će nakon rapidne stagnacije zadnjih godina, na predstojećem Europskom prvenstvu uspjeh bila bilo kakva medalja. Prvenstvo će se održati od 26-og do 30-og rujna.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...