Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Buntić potvrdila da je Uprava Elektroprivrede HZHB na čelu s generalnim direktorom podnijela ostavke

Buntić potvrdila da je Uprava Elektroprivrede HZHB na čelu s generalnim direktorom podnijela ostavke

by | 11. travnja 2023. 20:00 | Vijesti

MOSTAR, 11. travnja (FENA) – ”Naša Uprava na čelu s generalnim direktorom Elektroprivrede HZ HB podnijela je ostavke”, potvrdila je u izjavi za Fenu rukovoditeljica Sektora korporativnih komunikacija u Elektroprivredi HZ HB Marija Buntić.

Pojasnila je kako je procedura takva da se ostavka podnosi Nadzornom odboru društva, koje i imenuje Upravu, a Nadzorni odbor tu ostavku dalje prosljeđuje Vladi Federacije BiH, koja je većinski vlasnik Elektroprivrede HZ HB.

Po njezinim riječima, Vlada može imenovati vršitelje dužnosti, kako generalnog direktora tako i izvršnih direktora, odnosno Vlada daje prethodnu suglasnost  vršiteljima dužnosti, a nakon čega Nadzorni odbor imenuje te vršitelje dužnosti do provođenja natječajne procedure.

Na upit postoji li vremenski rok do kada bi se trebalo izabrati rukovodstvo Elektroprivrede HZ HB, Buntić je kazala kako roka nema već da će ova uprava obnašati dužnost do imenovanja novih vršitelja dužnosti.

Također, naglasila je kako u svakom slučaju poslovanje poduzeća neće biti dovedeno u pitanje.

https://fena.ba/article/1526489/buntic-potvrdila-da-je-uprava-elektroprivrede-hzhb-na-celu-s-generalnim-direktorom-podnijela-ostavke

11.04.2023. 15:00

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...