Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Božić u Založbi

Božić u Založbi

by | 29. prosinca 2018. 10:23 | Vijesti

Tradicionalni koncert „Božić u Založbi” održan je u prostoru Umjetničke galerije Hrvatskog kulturnog središta u Čapljini.

Publika je brzo ispunila prostor kojeg su sviranjem i pjevanjem zagrijali izvođači: Tamburaški orkestri HKUDa Čapljina i Misericordia iz Šurmanaca, mezzosopran Monija Jarak, komorni zbor sveti Franjo, klape Ardea, Aurora, Neretva i Trebižat, te mladi glazbenici na klaviru i violini.
Na kraju koncerta svi izvođači su sa publikom otpjevali tradicionalnu pjesmu „Narodi nam se” i time pokazali smisao Božića. Evo što nam je u izjavi rekao, voditelj brojnih klapa po Hercegovini, don Dragan Filipović.

{mp3}181228donDraganWEB{/mp3}

{gallery}2018/181229_bozicZALOZBA{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...