Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Borac s igračem više pobijedio GOŠK

Borac s igračem više pobijedio GOŠK

by | 5. svibnja 2024. 16:30 | Aktualno, Vijesti

Borac je na svom terenu svladao GOŠK rezultatom 3:1 u posljednjem susretu 30. kola WWin lige BiH. Domaćima je od velike pomoć bila činjenica da su praktično cijelu utakmicu igrali s igračem više nakon što je u 3. minuti igrač gostiju Filip Račić dobio izravan crveni karton.

Strijelci za Borac bili su Jakov Blagajić u 44., Jovo Lukić u 53. i Damir Hrelja u 76. minuti susreta, dok je gol za GOŠK postigao Gabrijel Čoko u 57. minuti.

Tri kola do kraja Borac je prvi na ljestvici sa 72 boda, a Zrinjski drugi sa 67.GOŠK je na 10. mjestu s 32 boda.

U sljedećem kolu Borac gostuje kod Tuzla Cityja, koji još ima matematičke šanse za ostanak u ligi, dok Zrinjski ide u Gabelu kod GOŠK-a.

Standings provided by Sofascore

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...