Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Bogat program manifestacije “Advent u Stocu”

Bogat program manifestacije “Advent u Stocu”

by | 13. studenoga 2023. 19:09 | Aktualno, Vijesti

Manifestacija Advent u Stocu održavat će se od 2. do 29. prosinca na više lokacija u Stocu, a ovogodišnje izdanje manifestacije donosi dosad najbogatiji program.

I ove su godine, kada je u pitanju organizacija, snage udružili Grad Stolac, JU Centar za kulturu i sport, JU Radimlja i UG Stolac Media.

Kako je najavljeno, program započinje u središtu grada, kada se organizira ukrašavanje božićnog drvca te blagoslov i paljenje prve adventske svijeće kod jaslica.

Najmlađe će posebno razveseliti božićni film koji će biti prikazan u Kulturnom centru Stolac, nakon čega će uslijediti darivanje djece.

Novost ove godine je duhovno predavanje u Duhovno-kulturnom centru Sarsenterum, a predavač će biti dr. Marko Šutalo.

I ovog puta bit će upriličeno humanitarno kuhanje ispred Gradske uprave, nakon čega slijedi koncert grupe Konoba.

Za mnoge, najzanimljiviji dio, je otvaranje Adventskih kućica u gradskom parku, a tu će večer upotpuniti Acoustic duo Emma i Ivan.

Advent u Stocu završava velikim božićnim koncertom pod nazivom “Radujte se narodi”.

Foto/tekst: FENA

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...