Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Boćari Čapljine osvojili srebro u kupu – Zlatna boća uručena novinaru Radiopostaje Čapljina Dušanu Musi

Boćari Čapljine osvojili srebro u kupu – Zlatna boća uručena novinaru Radiopostaje Čapljina Dušanu Musi

by | 27. studenoga 2018. 7:49 | Vijesti

Boćari Čapljine nisu uspjeli osvojiti Kup BiH. U finalnom susretu poraženi su od mostarskog Ante Rozića 2:7. Pobjedu za Čapljinu izborio je Ante Juka u krugu. Presudila je igra parova koja nosi tri poena, u kojoj kombinacija Čapljine, Ante Vukšić – Nedjeljko Galić, nije uspjela iznenaditi favorizirane Mostarce koje je nosio Dario Stojčić, reprezentativac BiH.

Uz Antu Juku u krugu, Nedjeljka Galića i Antu Vukšića u paru, za Čapljinu su u finalu kupa, još igrali Veselko Buntić krug, te Đurica Krmek u disciplini pojedinac klasično.

Utješno srebro u kupu nije bilo i jedino odličje čapljinskih boćara u sezoni 2018., primili su i brončane medalje za treće mjesto u prvenstvu. Najviše uspjeha protekle sezone u pojedinačnim natjecanjima, od članova BK Čapljina, imao je Ante Juka koji je u krugu osvojio naslov državnog prvaka, pa je uz zlatnu medalju dobio i pehar za prvo mjesto. Uspješna u igri parova bila je kombinacija Mirko Ilić/ Nikica Karamatić, kojoj su za osvojeno drugo mjesto na pojedinačnom državnom prvenstvu, uručene srebrene medalje.

SPECIJALNO PRIZNANJE – ZLATNA BOĆA – uručeno je novinaru Radiopostaje Čapljina Dušanu Musi, koji još od sredine devedesetih sustavno prati boćanje nastojeći ga izvući iz sjene tzv. velikih sportova, ostajući mu vjeran i kada je boćanje zapalo u krizu. Priznanje mu je uručio predsjednik BS BiH Mate Grubišić.

PLAKETA generalnom sponzoru poduzeću Elektroprivreda HZ HB dodijeljena je za nesebičnu financijsku pomoć razvoju boćanja u BiH. Nagradu je dr.sc. Dragi Bagi, izvršnom direktoru za razvoj EP HZ HB uručio glavni tajnik BS BiH Ilija Tomić.

PLAKETA Boćarskom savezu Hrvatske, koji postiže izuzetne rezultate u ovom sportu, uručena je za podršku razvoju boćanja u BiH.

{gallery}2018/BocanjePosusje{/gallery}

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...