Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Rastali se GOŠK i Mato Neretljak

Rastali se GOŠK i Mato Neretljak

by | 12. ožujka 2019. 15:20 | Vijesti

   Nakon lošeg starta u nastavku prvenstva rastali su se Mato Neretljak i GOŠK iz Gabele. U stvari Neretljak je podnio ostavku, ali još nije napustio klub. Kako smo doznali od Andrije Jurkovića sportskog direktora GOŠK-a, Neretljak treba voditi još jedan trening u utorak, a tko će doći na užarenu klupu premijerligaša iz Gabele još nije poznato.

   Podsjećamo, jedan bod i samo jedan pogodak u tri kola nastavka prvenstva, donijeli su veliko razočarenje u redove GOŠK-a, pa je očito Neretljak sam odlučio odstupiti, jer pred Gabeljanima je tek teško razdoblje. Naime, shodno pravilima trećeg kruga nogometnog prvenstva BiH, GOŠK u 23-em kolu putuje u Mostar u goste Zrinjskom, u 24-om je domaćin probuđenom Željezničaru, dok će u 25-om u goste Širokom Brijegu. Dakle, predzadnje mjesto i samo 19 bodova, te iznimno težak raspored zabrinuli su sve u GOŠK-u, pa Neretljak očito kao i njegov prethodnik Feđa Dudić ostavkom, kani u ekipi napraviti kako se to u nogometu kaže, „pozitivan šok”

   Ta šok terapija jesenas kad se na istovjetan način povukao Dudić, urodila je plodom. Pod vodstvom Neretljaka, „lavovi” su u prvoj narednoj utakmici u Sarajevu, savladali Željezničar. Naravno, pristaše GOŠK-a željele bi reprizu.

   Podsjećamo, GOŠK je u prvoj utakmici nastavka prvenstva u Doboju kod Kaknja izgubio od Mladosti, zatim je protiv Slobode u Gabeli, igrao neodlučno 0:0, a onda glatko izgubio u Zenici od Čelika 1:3. U 23-em kolu GOŠK gostuje u Mostaru.

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...