Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Rastali se GOŠK i Mato Neretljak

Rastali se GOŠK i Mato Neretljak

by | 12. ožujka 2019. 15:23 | Vijesti

   Nakon lošeg starta u nastavku prvenstva rastali su se Mato Neretljak i GOŠK iz Gabele. U stvari Neretljak je podnio ostavku, ali još nije napustio klub. Kako smo doznali od Andrije Jurkovića sportskog direktora GOŠK-a, Neretljak treba voditi još jedan trening u utorak, a tko će doći na užarenu klupu premijerligaša iz Gabele još nije poznato.

   Podsjećamo, jedan bod i samo jedan pogodak u tri kola nastavka prvenstva, donijeli su veliko razočarenje u redove GOŠK-a, pa je očito Neretljak sam odlučio odstupiti, jer pred Gabeljanima je tek teško razdoblje. Naime, shodno pravilima trećeg kruga nogometnog prvenstva BiH, GOŠK u 23-em kolu putuje u Mostar u goste Zrinjskom, u 24-om je domaćin probuđenom Željezničaru, dok će u 25-om u goste Širokom Brijegu. Dakle, predzadnje mjesto i samo 19 bodova, te iznimno težak raspored zabrinuli su sve u GOŠK-u, pa Neretljak očito kao i njegov prethodnik Feđa Dudić ostavkom, kani u ekipi napraviti kako se to u nogometu kaže, „pozitivan šok”

   Ta šok terapija jesenas kad se na istovjetan način povukao Dudić, urodila je plodom. Pod vodstvom Neretljaka, „lavovi” su u prvoj narednoj utakmici u Sarajevu, savladali Željezničar. Naravno, pristaše GOŠK-a željele bi reprizu.

   Podsjećamo, GOŠK je u prvoj utakmici nastavka prvenstva u Doboju kod Kaknja izgubio od Mladosti, zatim je protiv Slobode u Gabeli, igrao neodlučno 0:0, a onda glatko izgubio u Zenici od Čelika 1:3. U 23-em kolu GOŠK gostuje u Mostaru.

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...