Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Blidinje je spremno za “Blidinje BIKE Festival 2023.”

Blidinje je spremno za “Blidinje BIKE Festival 2023.”

by | 20. lipnja 2023. 14:24 | Vijesti

“Zamislite savršen vikend ispunjen gomilom cool ljudi, prilikama za avanturu na otvorenom, odličnom hranom i pićem, glazbom, outdoor aktivnostima i više. To je sve ono što Blidinje BIKE Festival predstavlja. Bilo da se radi o biciklizmu, planinarenju, trail trčanju, jogi, meditaciji, snježnim sportovima, vodenim sportovima ili jahanju na konjima, Park prirode Blidinje je prava lokacija za to.”, ističu organizatori.

Kratka agenda:
– Petak, 21.7. 2023. – VIP Prezentacija, dječje edukativne radionice i druženje do kasnih sati
– Subota, 22.7.2023. – Rekreativni događaj/biciklijada “Stazom ‘Ajduka” + Dječja utrka
– Nedjelja, 23.7.2023. – MTB maraton XCM Herzegovina

Tijekom razdoblja od 3 dana srpnja svake godine Blidinje BIKE Festival privlači najbolje međunarodne i domaće bicikliste u prekrasno organiziranom rasporedu događaja koji uključuje aktivnosti za rekreativce, profesionalce i cijele obitelji.

“Stoga rezervirajte smještaj već danas na Blidinju i družite se sa nama tijekom dva dana ovog biciklističkog festivala. Jamčimo Vam nezaboravnu vikend avanturu!”, navode organizatori.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...