Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Blagoslovljena nova zgrada Betanije

Blagoslovljena nova zgrada Betanije

by | 11. veljače 2019. 14:21 | Vijesti

U Čapljini je blagoslovljena nova zgrada Betanije, doma za stare i iznemogle s hospcijem. Svečanosti blagoslova prethodila je sveta misa koju je uz koncelebraciju 20-tak svećenika predvodio biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski msgr. Ratko Perić.
Svečanost blagoslova nove zgrade Betanije upriličena je u povodu Svjetskog dana bolesnika i blagdana Gospe Lurdske, a biskup je u propovijedi okupljene vjernike pozvao da se mole Gospi za duševno i tjelesno zdravlje.
Betanija je izgrađena zahvaljujući brojnim donatorima, a među njima ponajviše zahvaljujući Renovabisu, dobrotvornoj organizacija njemačke katoličke crkve. 

{gallery}2019/Blagoslov_Betanije{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...