Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Blagoslovljena nova zgrada Betanije

Blagoslovljena nova zgrada Betanije

by | 11. veljače 2019. 14:21 | Vijesti

U Čapljini je blagoslovljena nova zgrada Betanije, doma za stare i iznemogle s hospcijem. Svečanosti blagoslova prethodila je sveta misa koju je uz koncelebraciju 20-tak svećenika predvodio biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski msgr. Ratko Perić.
Svečanost blagoslova nove zgrade Betanije upriličena je u povodu Svjetskog dana bolesnika i blagdana Gospe Lurdske, a biskup je u propovijedi okupljene vjernike pozvao da se mole Gospi za duševno i tjelesno zdravlje.
Betanija je izgrađena zahvaljujući brojnim donatorima, a među njima ponajviše zahvaljujući Renovabisu, dobrotvornoj organizacija njemačke katoličke crkve. 

{gallery}2019/Blagoslov_Betanije{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...