Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Bivši natjecatelj The Voicea, Roko Bunčić, nastupa po prvi put u Čapljini

Bivši natjecatelj The Voicea, Roko Bunčić, nastupa po prvi put u Čapljini

by | 17. svibnja 2024. 11:26 | Aktualno, Vijesti

Bivši natjecatelj The Voicea, Roko Bunčić, @bunque_music, će po prvi put u BiH, EPC Čapljina, u subotu 25.05.2024.g od 19h održati promociju svoga novog albuma duhovne glazbe pod nazivom “Portret Života.”
Objavom svoga prvijenca “Čuješ li me?” (2022.) ostvario je svoju dugogodišnju želju, da napiše glazbeni album evangelizacijskog karaktera – pjesme koje na jedan zanimljiv način ukazuju slušateljima na Isusa Krista.
Roko svoj glazbeni put započinje 2004. godine u rodnom gradu Karlovcu, gdje je završio osnovnu i srednju glazbenu školu. Još od djetinjstva bio je dio glazbene grupe u evanđeoskoj crkvi  otkrivajući svoj poziv za sviranje duhovne glazbe. Krajem 2021. godine diplomirao je gitaru na akademiji u Ljubljani.
Roko navodi kako je, “Svrha glazbe ona koja usmjerava na Stvoritelja, kroz tekst i melodiju, potičući i izazivajući ljude na razmišljanje i potragu za smislom i svrhom života koja se nalazi u Isusu Kristu, potpunom Bogu i potpunom čovjeku.”
Svi ste dobrodošli – pručuju organizatori.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...