Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Bezbrižna komunikacija internetom u inozemstvu bez neželjenih troškova

Bezbrižna komunikacija internetom u inozemstvu bez neželjenih troškova

by | 6. lipnja 2023. 18:10 | Aktualno, Vijesti

Bezbrižna komunikacija internetom u inozemstvu bez neželjenih troškova Mostar, 06.06.2023.
Za bezbrižnu komunikaciju u inozemstvu, bilo da je riječ o poslovnom putovanju, kratkom bijegu za vikend ili godišnjem odmoru, ERONET ima jednostavno rješenje – Internet roaming opcije.

Opcije nude povoljno surfanje u gotovo 40 zemalja Europe i svijeta, vrlo jednostavno se aktiviraju, a tijekom promotivnog razdoblja od 5.6. do 31.8.2023. Eronet postpaid korisnici dobivaju dupli Internet promet u opcijama Roaming 5 DANA i Roaming 30 DANA po istoj cijeni.

Roaming Internet DAN služi za brza javljanja dok ste u tranzitu (100 MB za 2 KM), Roaming Internet 5
DANA u promotivnom razdoblju nudi 500 MB za 5 KM, a Roaming Internet 30 DANA čak 2 GB prometa za 15 KM, također tijekom promotivnog razdoblja.

Željenu opciju je jednostavno aktivirati putem USSD koda:*555*6#

Opcije se mogu koristiti u Hrvatskoj, Sloveniji, Bugarskoj, Njemačkoj, Austriji, Italiji, Malti, Francuskoj, Španjolskoj, Portugalu, Ujedinjenom Kraljevstvu, Irskoj, Švicarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Ukrajini, Rumunjskoj, Belgiji, Nizozemskoj, Luksemburgu, Danskoj, Švedskoj, Finskoj, Norveškoj, Grčkoj, Turskoj, Izraelu, Saudijskoj Arabiji, Kataru, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Rusiji,SAD-u, Kanadi, Južnoj Koreji, Hong Kongu, Kini, i Alžiru.

Kako bi korisnici bili doista bezbrižni na putovanju i zaštićeni od visokih računa, opcije dolaze s postavljenom zaštitom od neželjenih troškova jer se nakon isteka trajanja opcije ili potrošnje svih megabajta uključenih u opciju automatski onemogućava korištenje mobilnog interneta u roamingu (do trenutka aktivacije nove opcije ili korištenja roaminga po standardnom cjeniku).

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...