Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Na redovitoj godišnjoj skupštini premijerligaša iz Gabele: Lujo Ilić ponovno izabran za predsjednika

Na redovitoj godišnjoj skupštini premijerligaša iz Gabele: Lujo Ilić ponovno izabran za predsjednika

by | 25. svibnja 2018. 17:00 | Vijesti

   Bez posebnih novina prošla je redovita godišnja izborna skupština premijerligaša GOŠK-a. Na čelu kluba ostaje dosadašnji predsjednik Lujo Ilić. Jedini trenutak kada je rad skupštine izišao iz očekivanog konteksta, bilo je „davanje mandata na raspolaganje“, od strane starog – novog predsjednika, Ilića. Prije toga u kraćem osvrtu na jednogodišnje razdoblje, između dvije skupštine, Ilić je konstatirao kako su sve obveze prema igračima izmirene, što je za prilike u bosanskohercegovačkom nogometu, podatak vrijedan pažnje. Imajući to na umu, te iznenađujuće dobar plasman, prvo mjesto u Ligi za opstanak, takav ishod skupštine se mogao i očekivati.

   Uz predsjednika Ilića, za dopredsjednike kluba su izabrani Nikica Pehar i Goran Sušak. Ulogu predsjednika skupštine i u narednom razdoblju obnašat će Pero Jurković, a dopredsjednika Martin Mustapić. Pored njih u Upravni odbor izabrani su – Pero Arapović, Marko Pavlović, Željko Lovrić, Vinko Jurković, Vinko Milošević i Ilija Jurković. Za tajnika je izabran Tomislav Limov, a rizničara Živko Korda.

   Na redovitoj godišnjoj skupštini premijerligaša iz Gabele izabran je i novi Nadzorni odbor, usvojene izmjene statuta, koji je prilagođen aktima Nogometnog saveza BiH. Jedna od konstatacija skupštine bila je da su ciljevi u netom završenoj sezoni u cjelini ispunjeni. Kad je riječ o planu rada, pred Gabeljanima su pravi izazovi, jer ih čekaju poslovi uređenja okruženja stadiona – parking, zatim ponovno natkrivanje dijela tribine, koja se pod udarima juga proljetos urušila, izgradnja reflektora, jačanje rada omladinske škole… Upadljivo je bilo da se izvrsno rezultatsko ostvarenje u prošloj sezoni, nije posebice isticalo, pa je sve skupa proteklo u znaku izazova koji slijede, a oni su zaista krupan zalogaj i za puno veće sredine od Gabele, pa i čapljinske općine u cjelini.

   Kad je riječ o skupštini sazvanoj samo dva dana po završetku prvenstva, simptomatičan je bio odličan odziv, od 37 prisustvovala su 33 člana, koji su uz ostalo prednost nad finalom hrvatskog kupa između Dinama i Hajduka, prednost dali svom GOŠK-u. U svakom slučaju, djelovalo je znakovito.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...