Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Opušteni Trojanci u Semberiji pali tek u 98-oj minuti, a trenera domaćih Milenka Bošnjaković razljutila dobra igra gostiju!

Opušteni Trojanci u Semberiji pali tek u 98-oj minuti, a trenera domaćih Milenka Bošnjaković razljutila dobra igra gostiju!

by | 15. svibnja 2019. 11:52 | Vijesti

   Bez obzira na još jedan poraz peti u nizu „Trojanci“ su se iz Ugljevika u Gabelu, vratili zadovoljni igrom, unatoč konačnih 1:2 za domaćina. Ono što je pomutilo raspoloženje, zbog čega je, možda, uslijedio i poraz pogotkom u osmoj minuti nadoknade vremena, je teža ozljeda Tonija Nikića. Zanimljivo, Nikića je trener Mršić ubacio u drugoj minuti nadoknade vremena, kako bi učvrstio obranu. Međutim, mladi Nikić je nakon sudara glavama s domaćim nogometašem Markom Brkićem teže stradao, obojica su završila u bolnici. Meč je nastavljan, a pod dojmom krvavog kolege, koji je uz ostalo ostao bez tri zuba, Gabeljeni su primili drugi pogodak. Osvrćući se na utakmicu i događanja na njoj i oko nje, Andrija Jurković direktor GOŠK-a kaže:

   „Išli smo u Ugljevik rasterećeni, mogu reći da su momci odigrali vrhunski, imali smo i vodstvo od 1:0, međutim Zvijezda je zahvaljujući nekim drugim stvarima koje su se događale na terenu o kojima javno ne mogu govoriti, uspjela preokrenuti rezultat, pogotkom ja bih rekao u stotoj minuti. Poraženi smo ponovi u Ugljeviku, sve je to dobro, međutim jedan igrač nam se teže ozlijedio u nadoknadi vremena, to je mladi Toni Nikić, stradao je u sudaru glavama. Neka on bude dobro, a za rezultat ćemo lako što nam u ovim trenucima nije ni bitno. Htjeli smo jednostavno odigrati dobru utakmicu, što smo i učinili, ali rezultatski nismo uspjeli, tu smo gdje smo.

   -Iz Zvijezde sudeći prema izjavama, kao da su se naljutili na GOŠK, što je igrao dobro, a Milenko Bošnjaković, domaći trener, na konferenciji poslije utakmice, okomio se na Stanka Mršića, nakon njegove opaske na događaje na terenu. Bošnjaković je pričao o „skrojenim gaćama“, prozivao gospodina iz „Europske unije“ (Mršića op.a.) i slično. Trener Bošnjaković kao da ne prati englesku Premijer ligi gdje davno otpisani Huddersfield iz konkurencije za Ligu prvaka izbacuje Manchester United ili Brighton Arsenala itd.

   -Ja sam u ranijoj izjavi već rekao da će GOŠK sve utakmice do kraja odigrati fer, korektno i pošteno. Te informacije o neredu u našem klubu, ne znam odakle su dobili domaćini. Trener Bošnjaković je bio nekorektan na konferenciji za novinare nakon utakmice. Mi nismo njima slali nikakve informacije, niti smo ikakve kontakte imali s njima, niti smo ikakve razgovore vodili. Tko je njima slao informacije da smo mi u raspadu sustava, da je u nas rasulo, da ćemo malte doći s djecom gore, ja to ne znam, to je njihov problem. Mislim da trener domaće ekipe, gospodin Bošnjaković, na press konferenciji nije bio nimalo korektan, gdje se obrušio na našeg trenera da mu nije čestitao na pobjedi i slično. Čestitali smo i trener i ja osobno, a čestitao sam i ostalim članovima vodstva Zvijezde, a to kakve oni informacije imaju i što su umislili neke urote i zavjere protiv njih od strane nas, to ne želim komentirati, jednom riječi to su nebuloze.

   -Izgleda da se kod nas promišlja u stilu – kad si već ispao, trebaš pustiti utakmicu.

   -Dosta duga sam u ovome poslu, ne bih htio još komentirati neke stvari, jer smo skloni kažnjavanju. Pazite ja kao sportski djelatnik ako iziđem u javnost s nekim istinama, a ne lažima, bit ću sankcioniran od strane Saveza, bit će sankcioniran klub tako da ne bi komentirao te stvari. Odraz prilika u sportu je odraz cjelokupnog društva, znači kako funkcionira država, tako funkcionira i sport, i nogomet, i liga, i sve ostalo. Mogu slobodno reći da smo mi miljama daleko od nečega dobrog i pozitivnog i svega ostalog. Vjerojatno su oni priželjkivali da mi ne doputujemo gore, pošto smo već i matematički ispali iz Lige. Ponavljam, mi u klubu nećemo dozvoliti nikakvu lakrdiju, nikakva ružna događanja, odradit ćemo prvenstvo do kraja fer i korektno, u najjačem sastavu. Svi igrači su na okupu, oni koji nisu igrali u Ugljeviku – Ereiz, Đajić i Čolić, nisu bili u sastavu, zbog tri žuta kartona. Da, trener domaćih je rekao da smo izveli najjači sastav, jesmo u tom trenutku kojeg smo imali. Izvešćemo ga opet, ne znam što je sporno tu i što je problem, ali izgleda da je sve problem.

   -Do kraja igrati derbi začelja u Krupi na Vrbasu, te u zadnjem kolu dočekujete lidera Sarajevo?

   -U Krupu idemo odigrati fer i korektno i na pošten način pokušati napraviti rezultat, koliko možemo. Momci su rasterećeni igraju bez pritiska. U Ugljeviku smo odigrali jednu od boljih utakmica u ovom djelu prvenstva, vjerojatno što smo bez pritiska. Tako idemo igrati i u Krupu. U zadnjem kolu dolazi, vjerojatno, novi prvak države, Sarajevo na naš stadion, nadamo se dobroj posjeti. Tu ćemo se oprostiti od Premijer lige za ovu godinu, nadam se s pozitivnim rezultatom.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...