Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

AUDIO: U ponedjeljak započinje nova školska godina

AUDIO: U ponedjeljak započinje nova školska godina

by | 1. rujna 2023. 17:42 | Aktualno, Vijesti

Školska 2023./2024. godina u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, kako je to i zakonom predviđeno, započet  će u ponedjeljak, 4. rujna.

Podsjećamo, prošlog tjedna Vlada HNŽ-a donijela je odluku da se svim osnovnoškolcima u Županiji, u rasponu od 1. do 9. razreda, osiguraju besplatni udžbenici.

Pripadajućom odlukom osigurana su sredstva za nabavku novih nedostajućih primjeraka kako bi i ove godine učenike svih osnovnih škola u svim gradovima i općinama HNŽ-a  na klupama dočekali besplatni udžbenici.

U ponedjeljak 4. rujna tradicionalno održat će se prijem prvašića u Osnovnoj školi Vladimira Pavlovića s početkom u 10 sati.

Svim učenicima i prosvjetnim djelatnicima želimo sretan i uspješan početak nove školske godine! 

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...