Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

AUDIO: Održano predavanje na temu “Nove tehnologije u prikupljanju pčelinjeg otrova”

AUDIO: Održano predavanje na temu “Nove tehnologije u prikupljanju pčelinjeg otrova”

by | 21. srpnja 2020. 12:18 | Vijesti

Predavanje na temu “Nove tehnologije u prikupljanju pčelinjeg otrova” održano je u dvorani Gradskog vijeća u zgradi PU Čapljina.

Predavanje je održano u organizaciji Saveza pčelara Kadulja u  sklopu Projekta “Fostering Agricultural Markets Activity” podržanog od USAID/Farma II zajedno s članicom Saveza ,Udrugom pčelara “Pčela” Čapljina. Nakon održanih predavanja u Posušju,Ljubuškom i ovim u Čapljini,održano je  i četvrto u Neumu,21.srpnja.2020.

Predavač je bio diplomirani inženjer agronomije iz Hrvatske, pčelar Tvrtko Matijević, a praktični dio, po završetku predavanja održan je u Dračevu, kod pčelara Nikole Matića. Poslušajte tonski zapis s predavanja.

{mp3}pcelinjotrov{/mp3}

U nastavku poslušajte izjave Matijevića i Matića za Radiopostaju Čapljina:

{mp3}pcelinjiotrovtema{/mp3}

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...