Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

AUDIO Održana svečana sjednica Općinskog vijeća Čapljina

AUDIO Održana svečana sjednica Općinskog vijeća Čapljina

by | 29. rujna 2017. 14:37 | Vijesti

U nazočnosti velikog broja visokih uzvanika u dvorani kina Mogorjelo održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Čapljina.
Uoči sjednice odana je počast poginulim hrvatskim braniteljima, na Trgu hrvatske slobode položen je vijenac i upaljna svijeća u spomen na njihovu žrtvu.
Nazočnima su se obratili Pero Knežević, dopredsjedatelj Općinskog vijeća Čapljina, dr. Smiljan Vidić načelnik općine i Jelka Miličević, ministrica financija u Vladi FBiH i federalna dopremijerka.

Svečanu sjednicu OV Čapljina nastupima su uveličali Klapa „Trebižat“ i gitarist Luka Džalto, učenik glazbenog odjela osnovne škole Vladimira Pavlovića Čapljina. Poslje svečane sjednice uzvanici su prošetali, novom šetnicom na rivi, do hotela Mogorjelo gdje je nastavljeno prigodno druženje.
Više o svečanoj sjednici u tonskom prilogu…

{MP3}170929_SJEDNICA_TEMA{/MP3}

{gallery}2017/galerija/Svecana_sjednica_OV{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...