Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

AUDIO: Neretva Čeljevo pobijedila Branitelja visokim rezultatom 9:3

AUDIO: Neretva Čeljevo pobijedila Branitelja visokim rezultatom 9:3

by | 27. svibnja 2024. 13:36 | Aktualno, Audio, Vijesti

U utakmici 17. kola županijske lige HNŽ-a nogometaši Neretve Čeljevo 2020 na domaćem terenu pobijedili su ekipu HNK Branitelj iz Rodoča – Jasenice visokim rezultatom 9:3.

Domagoj Stanković dao je 2 gola, a Jakov Kalfić čak 7. Za goste golove su dali Mato Marić, Nikola Vučić i Mario Mikulić.

Trener i igrači gostujuće ekipe nisu bili raspoloženi za razgovor, s obzirom na rezultat ne možemo im zamjeriti. Do kraja sezone ostalo je još jedno kolo. Sljedećeg vikenda nogometaši Čeljeva idu u Bijelo Polje gdje će tražiti pobjedu od Bijelopoljca.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...