Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

AUDIO: Neki od novih slučajeva covid-19 U HNŽ-u ne mogu se svrstati u postojeće klastere

AUDIO: Neki od novih slučajeva covid-19 U HNŽ-u ne mogu se svrstati u postojeće klastere

by | 31. ožujka 2020. 16:01 | Vijesti

U protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) potvrđeno je deset novih slučajeva covida-19 – pet u Mostaru, četiri u Čitluku i jedan u Konjicu.
– Nemamo precizne podatke o pet novozaraženih na području Mostara i liječnici istražuju mogu li se oni svrstati u neki od postojećih klastera. Izgledno je da neke od njih nećemo moći svrstati u postojeće klastere što dodatno otežava trenutnu situaciju – istaknuo je na konferenciji za novinare savjetnik predsjednika Vlade HNŽ-a Darko Juka.
Na području HNŽ-a do sada su 54 osobe bile pozitivne na novi koronavirus. Trenutno su četiri osobe smještene u izolatorij Klinike za infektivne bolest SKB Mostar, tri su na respiratoru u teškom stanju, a jedna osoba prima kisik.

U tonskom prilogu poslušajte prilog s konferencije Kriznog stožera HNŽ-a.

{mp3}kshnzjuka{/mp3}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...