Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

AUDIO: Bogat program proslave blagdana Presvetog Srca Isusova u Čeljevu uz 50. obljetnicu osnutka župe

AUDIO: Bogat program proslave blagdana Presvetog Srca Isusova u Čeljevu uz 50. obljetnicu osnutka župe

by | 24. svibnja 2024. 16:27 | Aktualno, Vijesti

Ove godine župa Presvetoga Srca Isusova u Čeljevu slavi 50 godina postojanja. Tim povodom pripremljen je bogat program uz proslavu patrona župe Presvetog Srca Isusova.

Već u subotu, 25. svibnja održat će se tradicionalna večer folklora u organizaciji HKUD-a „Luke“ Čapljina sa sjedištem u Višićima i Župe Presvetog Srca Isusova Čeljevo. Program počinje svetom misom u 19 sati u župnoj crkvi, a na platou, pored crkve od 20 sati slijedi zabavna manifestacija na kojoj će uz domaćine nastupiti kulturno – umjetnička društva iz Hrvatske i BiH.

Od srijede, 29. svibnja započinje devetnica. Naime, svake večeri devetnice misu će predvoditi drugi svećenik, a pod misama nastupat će zborovi iz Čeljeva, Mostara, Stoca i dr. Određenih večeri nakon svetih misa održat će se zanimljiv program – mali koncerti zborova ili pak svjedočanstva osoba koja su uspjela pronaći svjetlo i izaći iz tame ovisnosti. Više o svemu tome kazao nam je don Ivo Šutalo, župnik župe Čeljevo. Razgovor poslušajte u tonskom zapisu.

 

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...